خواهشمند است برای مشاهده مطلب ورود یا ثبت نام نمایید.

 

با خواص پودر برنج آشنا بشید!

برنج یک گیاه علفی مخصوص مناطق گرم پر آبه که دارای طبع سرد و خشکه. خواستگاه برنج آسیاست و از روزگاران کهن در چین، ژاپن، هندوچین و هندوستان و بعد از اون در جاوه، سیلان، اندونزی، مصر، ماداگاسکار، برزیل، امریکا، جنوب اروپا و سایر مناطق دنیا کاشته میشه. در ایران هم انواع برنج در مناطق شمال ایران، و همینطور در خوزستان و در نواحی گرمسیر فارس و اصفهان کشت میشه.

خواص برنج برای زیبایی و جوانی پوست صورت شناخته شده ست و در کشورهای خاور دور همیشه از این گیاه برای مصارف زیبایی و درمانی استفاده میشده. در این کشورها از پودر برنج برای کوچک کردن منافذ باز پوست و روشن کردن پوست زیاد استفاده میشه.

امروزه پودر برنج راهش رو به محصولات آرایشی و بهداشتی روشن کننده و شفاف کننده پوست باز کرده. خوبی پودر برنج اینه که علاوه بر درمان لک و یکدست کردن پوست، به محافظت از اون در برابر اشعه­های مضر خورشید هم کمک میکنه. همچنین میتونه آلاینده ها رو از سطح پوست پاک کنه و پوست رو نرم و لطیف کنه.

عصاره برنج تولید کلاژن رو افزایش میده و در نتیجه باعث افزایش الاستیسیته و حفظ رطوبت طبیعی پوست میشه. این گیاه سرشار از ویتامینها، بخصوص ویتامینB هست که باعث بهبود ترمیم سلولی میشه و از پیری پوست جلوگیری میکنه.

در کنار تاثیرات فوق العاده اون بر پوست، استفاده از برنج چه به صورت خوراکی و چه موضعی باعث تقویت و براقیت موها میشه.

شما میتونید با استفاده از برخی محصولات ما، از جمله خانواده Ideal whitening از خواص پودر برنج بهره ببرید.

برگرفته ار سایت پنبه ریز